Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Uskoro skuplje grejanje

Nakon uvođenja novog sistema naplate, račun za grejanje će se sastojati iz fiksnog dela, naplaćivanog tokom cele godine, dok će se promenljivi deo obračunavati samo tokom grejne sezone.

OEBS podržao ponudu VAC-a

Odeljenje za medije Misije OEBS-a u Srbiji podržalo je odluku zaposlenih u preduzeću "Dnevnik Vojvodina pres" da prihvate ponudu većinskog vlasnika nemačke kompanije VAC (WAZ) i uzmu deonice koje ta firma ima u DVP.

Kako bez evra doći do lekara?

Zakazivanje pregleda, te pružanje zdravstvenih usluga u Kliničkom centru Vojvodine, ne funckioniše za sve građane kojima je potrebno lečenje.

Ispit za taksiste

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz zakazan je za 5. oktobar, u 15 i 30, u zgradi Skupštine grada.

Letnja škola medijskih studija

Međunarodna letnja škola za studente novinarstva ''Mostovi medijskog obrazovanja'', druga po redu, svečano je otvorena na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i trajaće do 20. septembra.

Jovanović u Meksiku

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović otputovao je u uzvratnu posetu u meksički grad Toluku gde će se, tokom obeležavanja 200 godina od proglašenja nezavisnosti zemlje i 100 godina od meksičke revolucije, sastati sa predstavnicima tog grada.

Prevencijom do zdravlja

Danas od 16:30 do 18:30 ispred “Maksija” kod raskrsnice bulevara Oslobođenja i Kralja Petra I, održaće se akcija ''Prevencijom do zdravlja''.

Požalite se u Skupštini

Iz Skupštine grada Novog Sada pozvali su građane koji imaju neke primedbe ili predloge na rad organa čiji je osnivač Grad, da mogu u obliku predstavki u pisanoj formi da ih podnesu na adresu: Komisija za predstavke i predloge Skupštine Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2.

Volonterski kamp u Karlovcima

Četvrti kamp ove godine u organizaciji Pokreta gorana i Volonterskog centra Vojvodine, u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, pod nazivom ''Wine fest'' održava se do 22. septembra u Sremskim Karlovcima.